Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti lögnlabyrinten

 

Jag låtsades inte veta

att du lät mig tro 

att du inte visste om att

jag inte gick på dina lögner 

  




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-27 13:50



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det va ju de vi trodde att du inte visste när vi fick veta att du trodde på att vi inte visste vad vi skulle tro på.
2017-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP