Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens välsignelse

 

 Vad skönt det är

när man ingenting gör

när man inte är någon till besvär

när man inte råkar ut för människor som stör

 

Jag känner mig alltid så sund

långt bort från alla andra

när jag får vara för mig själv en stund

när jag får ensam i mörkret vandra

 

varför är det så svårt att förklara

omgivningen vägrar helt enkelt förstå

att man ibland faktiskt behöver själv vara 

att man faktiskt är mindre ensam då. 




Bunden vers (Rim) av Eugen VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-27 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt bra och fina rim och kloka tankar..ibland behöver vi vila i vårt lilla fågelbo... :)
2017-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP