Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

 

 

 

 

tusen kyssar

och en oförglömlig natt

du och jag

hud mot hud

brinnande av längtan

förenade i kärlek

det var blott en dröm

men ack så vacker

den drömmer jag gärna igen




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-27 17:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Drömmar av den sorten är såå vackra...
2017-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP