Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ge dig

Det är konstigt med mig. Hela jag är som en sal. Med rum. Vrår. Speglar. Krackelerande. Skärvor. Som speglar ljuset.
Hela jag är sydd. Eller teipad. Hemtejpad. Fläckad. Skuren. Med hål.
Innanför är det blandat. Med nått. Med nått som jag vill ge dig.
En present. En fin. Jag försöker se inåt. Plocka. Hitta. Hitta liv.
Ett vackert liv. En slags skulptur att räcka dig. Av mig.




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-27 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP