Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte plats för negativitet.

Jag har inte plats för negativitet. (I hemmet) (Precis som en inredningsdetalj), ändå finns den där, som dammråttor.
Hur stort eller Litet, skall man ha det? För att få plats med negativitet.
Idag känner jag Det, Negativitet.




Bunden vers av Mim
Läst 203 gånger
Publicerad 2017-06-28 09:19



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Du verkar vara positivt lagd
2017-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Mim