Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig svika mig själv

 

 

du var aldrig nog

hur du än försökte

dina betygelser enorma

som om du försökte

intala dig själv

att du älskade mig  

sanningen var ju

att ditt ego var större än jag

slåss inte längre om sånt

jag inte kan påverka

 

jag har lovat mig själv

att aldrig svika mig

dig kan jag svika 

igen och igen

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-30 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP