Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aj!

 

 

 

den där sårskorpan 

på min arm

jag hade som barn

som var så irriterande

som jag alltid pillade på

fastän den inte var mogen

och blödde när jag försökte

ta bort den

 

den sitter där än

och vägrar bli läkt

för jag pillar på den

så den blöder

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-30 18:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Såna texter gillar jag verkligen...jätefint skrivet
2017-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP