Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på Ida i lektagen


Blåst

ännu en dag med blåsväder

hör hur vinden tar i

det smäller till på altanen

jag öppnar dörren för att gå ut

se vad som hände

håller i dörren så hårt jag kan

så den inte ska blåsa i väg

ha sönder något

jag går ut på altanen

ingenting har hänt

vad var det då som gjorde

att det small till så jag reagerade

solen skiner

jag skulle kunna sitta på altanen

och njuta

om det inte var för blåsten

den gör att jag får en sådan huvudvärk

varje kväll  har jag tänkt

hoppas det inte blåser i morgon

det hoppas jag även denna fredag kväll

den sista dagen i juni

 

anits 30 juni 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-06-30 19:43



Bookmark and Share


  ULJO
Ja den ultimata sommaren med sol och lugna vindar är den vi längtar till nu.
2017-07-03

  ULJO
Ja den ultinmat sommaren är den vi längtar till nu
2017-07-03

  Lars Hedlin
En mycket blåsig tid vi haft..men Nu sol här i Sala..kram
2017-07-02

  Elaine.S VIP
Jag gillar verkligen inte blåst så jag känner dina ord. .. och nog längtar man efter lite ljumma vindstilla kvällar nu.
2017-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Häromdagen var det nära att jag fick hålla i kepsen även här i Gävle.

2017-07-01

  aol
Ja vindarna rusar och vänder sliter rycker bänder luften dansar i vågor
Och där jag trodde inget fanns det smäller till som tusan ja det saknar vett och sans, kram vännen hoppas du har en fin sommar ändå
2017-07-01

  Niliboy
Här hade vi 40?????? gr varmt på balkongen mot väst på efm!
2017-07-01

  Eva Helene VIP
Ja vi hoppas på det bästa, blåsten är jobbig! Fint foto på Ida!
2017-06-30

  Bibbi VIP
"Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge".
2017-06-30

    ej medlem längre
så vacker text
och underbar bild pointer/dalmatiner?
blåsväder eller ej
så ankra duken med vacker sten/klämma
så ligger den kvar till nästa dag
med vackert väder :)
2017-06-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP