Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våra korta liv.


Falskt?



Det berättades om en man som spelade
på världens alla kyrkogårdar, den enda
platsen där tiden fanns till för att lyssna.

Tystnad.

Endast människor i gravarna kunde höra
musiken, musik riktad till de som lämnat
oss i den världsliga världen, de lyssnade
och bad för oss levande;
"Ta tillvara på din tid på jorden, ty den är
endast en kort nanosekund".

Sant!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 490 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-02 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje