Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


I stunden sker Livet!

I stunden sker Livet

Nu är vi här

 

Skapande i Kärlek

Kom Känn oss NU

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-07-02




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 486 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-07-02 12:31



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
En fin text att ta till sig och förverkliga tycker jag. Att njuta av det vi har här och nu, borde vi göra mer allihopa.
2017-07-04

  Ingrid Trolle
Härligt Lars! Man blir
glad när man läser dig.
2017-07-03

  ULJO
Ta vara på stunden som är
2017-07-03

  Alysse VIP
<3
2017-07-03

  Blomma-Stjärna VIP
fint så -
2017-07-02

    ej medlem längre
Riktigt vackert både i text och bild. Andas harmoni
2017-07-02

  lodjuret/seglare VIP
Gillar konst. Skrivkonst, såväl som att göra tavlor.
2017-07-02

  Marita Ohlquist VIP
Ta vara på och njuta av det som är!
2017-07-02

    Birgersdotter VIP
Ta vara på livet..texten känns fylld av harmoni
2017-07-02

    ej medlem längre
Nuet är livet, eller åtminstone då man känner sig levande!
2017-07-02

  Annaemi VIP
Vilket sammanträffande, tre på raken om livet, är det telepati?
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin