Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dag, nya möjligheter





Morgonrodnadens gudinna
banade väg för dagens ljus

nattens mörker bleknade
oroliga tankar likaså

en ny dag var mig given
med möjligheter
att göra den bättre än i går




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 863 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2017-07-04 12:40



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Visdomsord!
2017-07-06

    Birgersdotter VIP
Befriande tryggt och fyllt av klokhet och hopp!
2017-07-05

  i af apa
så ska det vara! möjligheten att förbättra sig

2017-07-05

  M.Eta
Tur att inte alla dagar är lika. Fint skrivet!
2017-07-05

  Eva Helene VIP
Ja, det kan kännas så befriande när ljuset får de mörka nattliga tankarna att blekna. Fint och inspirerande detta!
2017-07-05

  Salvation Pepper
Alltid framåt!
Gott!
2017-07-05

  Gunnel Eriksson VIP
Du förmedlar att varje dag
är en gåva. Tack för den tanken.
2017-07-05

    ej medlem längre
Underbart vackert formulerad visdom. Ja, varje dag är en ny chans till att skapa något bättre än gårdagen.
2017-07-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Att vara öppen för ny dags möjligheter, är en styrka. Bra tips!
2017-07-04

  Maria Sundelin VIP
Bra med en ljus framtidstro
Kramar
2017-07-04

  StinaJ VIP
Så fin denna, full av förhoppning och styrka. Bokmärker
2017-07-04

    Peter Söderqvist
Vacker illustration av nya möjligheter.
2017-07-04

    ej medlem längre
Associerar till "det är för oss solen går upp". Det är en styrka att kunna möta varje ny dag med kärlek till livet och öppen för nya möjligheter, och dessutom lära av tidigare erfarenheter.
2017-07-04

  DavidM VIP
Vackert skrivet om nya dagar.
2017-07-04

    ej medlem längre
Varje ny dag ger oss en ny chans.
2017-07-04

  överlevaren VIP
Klokord...livet är som en väv och vi kan alltid välja nytt mönster samt andra nyanser än det som varit.
2017-07-04

    ej medlem längre
Gott när man kan se förbi det mörka och få nytt mod!
2017-07-04

  Marianne Räf
Rätt inställning, - bra tänkt å skrivet.
2017-07-04

  Niliboy
Ja, morgnarna kan verkligen vara inspirerande, glada å inbjudande! Då beder jag mina gladaste böner å är full av liv!
2017-07-04

  KattenKin VIP
Alltid skönt att börja en ny dag, som ett oskrivet blad.
2017-07-04

  Öknens Ros VIP
Kloka tankar får en till eftertanke.
2017-07-04

  ULJO
Bär därför aldrig på gårdagens bördor. Gårdagen var i går och kommer aldrig åter.
2017-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP