Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vägen biljetten


det är enkelt

det är en enkel väg rätt fram hittar

inga problem

men förtjusande

hörde du anvisningarna egentligen

e' go' gôbbe

som du jag famn fann
nog sannolikt
ej

hej

leendet bara leendet syns

inte dina tankar




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-27 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly