Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personal Sökes

Skriv CV om du vill äta
Skriv CV bättre än andra

Ni är många änder
och jag har en påse bröd




Fri vers (Fri form) av Knogkött
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-06 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knogkött
Knogkött