Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


För medicinskt och rekreationelt bruk.


Legalisera Gräset

Slut på en era
Avkriminalisera
Legalisera




Bunden vers (Haiku) av Knogkött
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-10 09:09



Bookmark and Share


  Knogkött
Ledsen att säga det Larz, men det är du som talar nonsens.

Jag känner också personer som har förstört sina liv via cannabis. Men det är betydligt fler som har förstörts av alkohol, trots det så finns det inte en enda sund människa som vill göra alkohol olagligt. Inte ens IOGT-NTO vill kriminalisera alkohol eftersom forskning visar på att man kan reglera alkoholkonsumtionen lättare än när det är olagligt och flödar helt fritt. Och cannabis är inte annorlunda, utbud/efterfrågan gäller även här. Faktum är så finns det inga rapporterade dödsfall av cannabis, men det samma kan inte sägas om alkohol. Vi vet att alkohol är farligt och skadligt men vi vill kontrollera den marknaden istället för att ha kaoset som USA hade under prohibitionstiden. Det samma ska gälla cannabis.

Nolltolerans stigmatiserar och avhumaniserar människor med beroenden och sjukdomar. Att sparka på mina medmänniskor som redan ligger ner går emot alla mina principer och värderingar.
2022-03-13

  Larz Gustafsson VIP
Nonsens.
Jag känner en man som förstörde sitt liv med "gräs".
Lyckligtvis blev han fri genom att Jesus löste honom.

Hos mig kommer du bara att möta nolltolerans, Knogkött.

Jag anser att det är ett kriminellt problem.
2022-03-12

  Knogkött
Att hålla det olagligt betyder att det flödar fritt utan regleringar och kvalitetskontroll. Under en legalisering så finns det åldersgräns, kvalitetskontroll och mindre inkomster till gängkriminalitet.

Kriminalisering av narkotika = mer kriminalitet och oreda.

Narkotika är ett Folkhälsoproblem, inte ett Kriminellt problem.
2022-03-10

  rostspik VIP
Ptja, vill man ha fler lallare och dårhuspatienter så.
2022-03-10

  Larz Gustafsson VIP
Aldrig.
Jag tar totalt avstånd från detta.
Nils Bejerot hade rätt.
2022-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Knogkött
Knogkött