Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bakom varje åsikt står en människa.


Stackars Nazist

Gotland fylls med terrorister och hat
Vilka är dessa dårar?
Människor som drunknat,
drunknar eller kommer drunkna i sina tårar

De skryter om att de växer och blir flera
Vilsna själar som inte kan resonera

Äter chokladbollar till kaffet
ser en dolk i en vanlig glasspinne
Har energin och envisheten som barn
och har aldrig lämnat sitt barnasinne

Hat mot invandrare har blivit
"Kärlek för nationen"
Men karma kommer
få dem att smaka på frustrationen

deras själar spottar i motvind
Blundar för verkligheten tills själen är blind

Några kramar under uppväxten
kanske hade räckt
men nu är barnet en del
av en politisk sekt

En sekt där främmande är satan
Som måste bekämpas med hårda bud
Där hatet förenar
Och där Hitler är Gud

De bemöter böcker med konspirationer,
kramar med nävar, fred med besvär
Så verklighetsfrånvända att
de kanske bara lyssnar på gevär

De går inte att stoppa
men vi kan stoppa nya rekryter
Vi ska vara kompassen åt de vilsna
Sen får vi se hur mycket de skryter

Vägledning med böcker
och öppna armar
Vi kommer bemötas av hat
men det är vår plikt att vi förbarmar




Fri vers (Spoken word/Slam) av Knogkött
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-11 14:03



Bookmark and Share


  kjell-åke bearfoot VIP
Stark dikt (gillas) ...
2017-10-19

  Knogkött
True. Där människor finns, finns ondska. Förekommer inom politik, religion osv
2017-07-11

  Larz Gustafsson VIP
Alla politiska ideologier är onda och sataniska.
2017-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Knogkött
Knogkött