Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paus

Tar nu en paus under några veckor från skrivandet, från poeter.se. Ska flytta samman med min stora kärlek och det kommer att ta mycket av min tid nu. Men jag återkommer snart med friska krafter och med nya och kreativa texter under poesins underbara himmel.
Önskar alla mina skrivarvänner en skön sommar




Fri vers av ULJO
Läst 460 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-07-07 10:32



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Ha en fortsatt trevlig sommar. Lycka till med kärleken.
2017-07-22

  Lars Hedlin
HA det så gott vännen och välkommen åter! har själv flyttat i Sommar
2017-07-21

    ej medlem längre
önskar dig allt gott!! Grattis!
2017-07-17

  Eva Langrath VIP
Detsamma till dig och lycka till med flytten
2017-07-09

    ej medlem längre
Trevlig sommar och allt gott till dig och din kära!
2017-07-08

  Maria Sundelin VIP
Önskar dig allt gott.
2017-07-07

  Blomma-Stjärna VIP
Lycka till med kärleken!
2017-07-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Ha en fortsatt skön sommar, med kärleken! Vi läses framledes.
2017-07-07

  Marianne Räf
Ha det så bra å lycka till! Kommer,
förstås, å sakna dig, dina texter å
meddelanden. Ha en fin sommar !
2017-07-07

  soligajag_1 VIP
Åhh, , så härligt det låter!!
Önskar er Lycka till med flytt och kärleksvindarna!!
Välkommen åter med Nya "poesikrafter" ! Kram
2017-07-07

    ej medlem längre
Åh, vad underbart att läsa, även om jag kommer att sakna dina alster! Leve kärleken, stort lycka till och ha en riktigt skön sommar! <3
2017-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Underbar paus i kärlekens namn, bättre kan det inte bli!
2017-07-07

  lodjuret/seglare VIP
Semester från jobbet att
'Sätta ord på känslor'.
Abstinensen blir då för individen svår, som att invänta sommar
först efter årstiden vår.
2017-07-07

    ej medlem längre
Önskar er båda en underbar sommar!
2017-07-07

  thyra
Lycka till och välkommen åter :)
2017-07-07
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO