Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SINNETS LUSTGÅRD - haiku

Sensuell frestar

röda rosens hemlighet

nektar inuti

 




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-07-09 17:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
UNDERBART!
2017-07-10

  Rise Little One
Lockande rosens doft!
2017-07-10

  Marita Ohlquist VIP
Underbar Haiku, med lust och glädje stor!
2017-07-10

  M.Eta
Röda rosor har nästan alltid något att säga! Bra haiku!
2017-07-09

    ej medlem längre
Vilken vacker och sensuell haiku! En ren njutning att läsa. :-)
2017-07-09

  DavidM VIP
Sinnlig, vacker haikukreation.
2017-07-09

    jaybird
Ett flöde av lust. Sannerligen ett Ja till livet. Härligt.
2017-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP