Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text skriven under en tidigare downperiod


Strid

_________________________

Vad är det jag kämpar mot egentligen?

Mitt tunga inre eller mitt tunga yttre?

Farhågor som aldrig må besannas

likt djävulens klor mot den

regniga fönsterrutan

Jag har ingen tro men det finns

vissa saker som inte kan bestridas

Det är något jag vet

Ändå fortsätter jag kampen




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-10 02:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kan bara hoppas att det finns en väg ut där molnen lättar!
2017-07-10

    ej medlem längre
Jag tror på dig Magica! Till slut finner du lyckan!
2017-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP