Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nedför


rinner

rinner nedför trädstam

pilfink inte gråsparv

mask

frodas

grönskugga inomträden dunge




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 297 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-14 07:45



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Inressant/ pikant Iakttagelse !!!
2017-07-15

    ej medlem längre
trädkryparens gång
kram
2017-07-14

    ej medlem längre
Fin
2017-07-14

    ej medlem längre
"inomträden" faller jag för
2017-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Taly