Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet på festen.

 

Kvällen lider mot sitt slut
Gästerna lämnar beger sig hem
Kvar sitter jag och dricker ut
spelar spelet smälter in bland dem.

De andra som alla trivs och mår så bra
Umgås, snackar och lever om
Glada och lyckliga som man ska va
Själv undrar jag om man kan bli som dom.

Eller om de också spelar ett spel
En scharad, en teater, lever en fantasi
Är det bara jag som inte vill, som har fel
Lever livet i evighetens dystopi.

Tänk så mycket enklare det skulle va
Om man inte tänkte utan bara följde med
Så mycket bättre man skulle det ha
Om man blind framåt genom livet skred.




Bunden vers (Rim) av Eugen VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-10 23:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den blinde förtröstansfullt går framåt snavar på hoppets stråke
2017-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP