Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är här!

 

Samlar på ord likt
en munk på böner
utan att veta vilken nytta de gör
men det kan ju inte skada...

Samlar på tankar inför
Framtidens sömnlösa nätter
Alltid bra att ha
när
Man inte kan 
sova

Undviker sömn in i
det längsta
Bättre att vaka på morgonens
första ljus
då först
har man ju rätt till 
att känna sig riktigt 
trött

Samlar på lögner likt
folk gör mest
Ljuger inte men kan
dra en vals när
så behövs

Vakar över livet
väntar på döden
som gamla mäniskor
gör
innan de 
dör

Men jag
lever
jag andas

jag sluter mina ögon 
och
en kort stund är jag
bara här




Fri vers (Fri form) av Eugen VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-10 23:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ordlöst
så mycket rymd
känslor mellan raderna
2017-09-06

    ej medlem längre
liksom vi alla är i alltet
vi lever och andas
2017-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP