Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stort varmt mörker

tassar runt i mörka huset

lyssnar utomväggs till tystnadens små fötter

är smådjurens beskyddare också vallare av blåvalshjordar

naturidentiska aromer invaderar geografin

här finns ingen plan är detta mörk ekologi

nakentanken vilsevelar har tummen mitt i handen

bildligt talat verkligen som en påföljd ligger landet

det föregående landskapet som följer och förutsäger

det som just nu är det andra

livet ser om sig själv anar allting

omkringtidens fruktkroppar äter av varandra

omfamnar. söndersliter. svävar avlar slukar dör

sprickan klyver berget öppet mossa mossa

öga grytets mörka blick

allt handlar egentligen om allvarandra




Fri vers av svernbygrabben
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-11 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben