Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågen

Ibland kommer vågen
vågen som gör att allt sjunker
sjunker tillbaka till vår tid
tid som aldrig kommer tillbaka

Vi förstörde allt
allt som vi hade tillsammans
tillsammans när vi var små
små och ovetande

Ibland tror jag vi behöver varandra
varandra för att ha någon
någon vid sin sida
en sida ingen ska lämna

Vi lämnade vänskapen
vänskapen och så mycket mer
mer som vi inte vet vad egentligen
För vår tid tog slut




Fri vers (Fri form) av anesthesia
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-12 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anesthesia
anesthesia