Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur


sparsamt att veta

men hur skulle jag då sedan nu kunna veta

det att kraften inte bar

surrar bara tomt

spara du på den ja

nogsamt att notera

men jag jag hade inte detta
klart för mig nej över huvud taget

men du tror jag spelar nej

nej inte

det finns bara inget kvar

du får reda dig

och jag

jag bara mig då




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-21 18:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om den här återhållsamheten med ord. Scenariot finns där redan. För läsaren att själv fylla i om den vill - kan - eller inte. Själva dikten har bärkraft utan.
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Taly