Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är

Du spottar
På kärlek
Njuter av
Din kontroll
Av icke existerande
Känslor

Du hånar
De stackars
Kärlekskranka
Bundna i
Passionens bojor

Du bär på
Dina sanningar
Rättfärdigar dem
Med floskler &
Inövade fraser

Som faller
Platt
Innehållslöst
Framför mig
Där jag står

För allt
Jag kan göra
Är att betrakta
Hur du oundvikligen
Vittrar sönder

Medan rösten
Inom mig
Viskar
Att kärlek
Finns














Fri vers av Virvelvind
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-14 08:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
som ett utdrag ur märkligheten
sorgligt att det finns rädsla
de som gömmer sig bakom sidor
och tror att andra vet
vem som finns där.

kärlek är att förstå och förlåta

lycka till fina du
kramar <3
2017-07-25

    ej medlem längre
visst finns kärleken
vem har sagt den inte finns
ur hjärtat den vinns

kramar <3
2017-07-25

    ej medlem längre
Så sorgligt att det finns de som är så iskalla när det gäller kärlek - och inte vågar släppa fram sin passion.
Bra beskrivning av en känslokall person!
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind