Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dynamic relationsships


most women want to feel pleasure
with men other than her husband

most non-primitive men
want to share his wife

to let her get more



























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-07-15 02:29



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
NOWADAYS !
2017-07-17

  lilla t
Ja, fast Nej!Jag vill inte alls känna tillfredsställelses med andra män än den man jag delar mitt liv med. Fast jag kanske inte är som andra.

Men...
Jag gillar ditt tankehopp,
att kvinnor ska få, men inte har jag upplevt att mannen vill dela mig med andra inte...

vi är väl allt för monogama, min man å jag.

2017-07-16

  Gunnar Hilén VIP
det heter "want" i plural men det hjälper inte innehållet...
2017-07-15

  Öknens Ros VIP
det krävs stor öppenhet och tolerans för att ingå i en sådan relation, inget för svensken i allmänhet.
2017-07-15

    Ordkonstnär
Öhhh, nej! Alla vill inte har öppna förhållanden.
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP