Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En evig symbol



Hon flög som en fjäril
med sköra vingar

föll
i den svindlande flykten

har tatuerat en fjäril
känner vingarnas lätta beröring




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 569 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2017-07-15 09:42



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Fjärilens flykt så fint fångad i en tatuering. Nu sitter den på den plats där den ska vara för att trösta.
2017-07-18

  överlevaren VIP
Ord som etsar sig fast .....
2017-07-17

  Maria Sundelin VIP
En fin handling
Kramar
2017-07-17

  Gunnel Eriksson VIP
Fjäril symbol för skönhet och sommar
men också flykt och flyktighet.
2017-07-16

  Janina Kaminska
Så vackert och gripande.
2017-07-15

    Birgersdotter VIP
Evig kärlek
2017-07-15

  M.Eta
Viktigt med symboler. Fintext!
2017-07-15

  ResenärGenomLivet VIP
Ett vackert minne att bevara...
2017-07-15

  Valter Örn VIP
En vacker minnesgärd ...
2017-07-15

  DavidM VIP
Dikten förmedlar starka känslor.
2017-07-15

    ej medlem längre
Vackra, berörande ord. <3
2017-07-15

    ej medlem längre
Vacker symbol som påminner varje dag!
2017-07-15

    ej medlem längre
En vacker bild av evig kärlek.
2017-07-15

    ej medlem längre
Vingar berör! Din text berör! Gillar!
2017-07-15

  Niliboy
Fint om saknaden å fjärilen som din symbol för detta!
2017-07-15

  Rise Little One
När jag ser en fjäril brukar jag tänka på minnen av min mor.... Hon finns kvar hos mig även vi bor i olika världar...
2017-07-15

    Peter Söderqvist
Fjärilen en sån fin metafor.
Vacker förklaring till en tatuering.
2017-07-15

  Öknens Ros VIP
fin gest för att hedra minnet av din dotter.
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP