Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självmord är för mig lika avlägset-som andra mord!


Hängsnaran




Personligen väntar jag på frosten

Knäpper en liter vodka

Lägger mig under en gran


Slipper vakna till en döende jord

Tar den enkla vägen


Vill inte dö

Så hängsnaran får hänga


Ensam utan mig



Vodkan kan jag hälla i mig

För att vakna med en smak av as


Men jag har lovat mig själv en gång

Den vidriga tid jag lever i


Skall icke hänga mig




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-16 03:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt