Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förklaring


inför en älskade, en kvinna som du
man vill så ge precis allt
ja, vad annars skulle det va

din gnistrande entitet
gör ju en totalt sinnessvag
man kan ju ej till dig säg nej

og oavsett hvad
man det innerligt önskar dig så
din lycka är min lag
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-16 20:27



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
så varmt och innerligt skrivet.
2017-07-17

  Goraxy 89 Orion VIP
Håller bara med till 150%
2017-07-17

    ej medlem längre
Att verkligen älska och respektera sin käraste väl inom en relation är alltid gott...
2017-07-16

  lilla t
Formligen älskar ditt sätt att blanda språken och med en sådan taktkänsla men främst för att huldra kärleken eller är det erotiken...

:)
2017-07-16
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP