Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du gör det


varde skrivet

det satt en ensam man och skrev

hur kan

du då

säga

han fanns för oss

för sig
en klass för sig
för sig själv

du tror för att
du vill
eller

bara i
din föreställning

du har fantasin
som han
eller saknar den lika mycket

bara tänk den tanken
känner du




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-17 08:13



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Någon måste kasta bollen för då blir det spel !
2017-07-30

  Anya VIP
Jaa finns vi alla för oss själv eller för andra? Så tänker jag när jag läser din fina text. Jag finns väl för mina barn, tänker jag...men också för mig själv. Svår balansgång detta.
2017-07-18

    Elisabeth Nilsson VIP
I din text synes flera bottnar finnas. Jag tänker på tron, många har och önskar att hade. Och de som tvivlar.
2017-07-17

  Larz Gustafsson VIP
Vem finns för vem?
Och vem utgav Sig för oss alla?
2017-07-17

    ej medlem längre
tanken ger flykt
fantasin
och växande
alltid
även Einstein
utan ingen
relativitetsteori

blåser på dem
växer i vinden

2017-07-17

    ej medlem längre
Bra. Fint.
2017-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Taly