Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya tiden

En gång i tiden kallade jag dig för ljuset i mitt liv.

Aldrig kommer jag kalla någon annan för det i den nya tiden.




Fri vers av fjärilarärblommorsomdruckitvin
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-16 23:08



Bookmark and Share


  Gin83
Åh verkligen urstarkt.
Så kraftfull när man tolkar den negativt.

Går också tolka den på motsatt vis men min första känsla va den negativa tolkningen.kqnske baserat på vad jag själv upplevt.

Det jag vill komma till är att denna är riktigt bra och väcker mycket känslor.

Applåder
2017-07-25
  > Nästa text
< Föregående

fjärilarärblommorsomdruckitvin
fjärilarärblommorsomdruckitvin