Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Med nyss intagen prilla)


Snusförnuft

 

 

 

 

 

" Vandrandes framåt

          med blykula runt foten  -

Utesluter inte

          att man ändå

kan ha helium 

           i sitt huvud "




Fri vers av Densen VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-18 12:27



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Gillar texten. Den får mig att le. Stort:)
2017-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP