Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid finns ännu kvar!(För vad)


Medeltida Skrock, eller tid, finns fortfarande kvar!

Jag såg dig, som jag aldrig kände, och aldrig kommer att lära känna. Men du ville, att jag skulle lära känna dig, bara en stund, kanske en sekund? Medans du gick förbi med en tröja där det står; Satan saved me. Jag tänkte, att du var en ond människa, för att jag är Kristen, eller för att det är något Ont, i ditt påstående. Så dagen efter, idag, alltså; Hade jag den sämsta dagen jag någonsin haft. Jag kan mäta detta utifrån erfarenhet! Och det var ditt fel, jag vill skylla på någon, och jag skyller på dig!




Bunden vers av Mim
Läst 181 gånger
Publicerad 2017-07-19 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim