Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av kärlek

 

 

 

din varma hud

jag smeker ömt 

ser in i dina blåa ögon 

där oceaner ryms

 

du får jorden att snurra

får mig att skratta och le

du är det bästa hos mig 

 

när lusten väcks hos mig 

finns du där för mig

ingen som du 

kan få mig känna så älskad 

 

låt oss älska till livets slut 

att dö i kärlekens namn 

till vårt eftermäle att minnas 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-19 13:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du måste älska världens bästa man - som får världen att snurra och i vars ögon oceaner ryms.
Mycket vacker kärlekspoesi!!!
2017-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP