Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014


BORTGÅNG

 

När jag går bort

ifrån dig

 

vill du spara

minnen utav oss

 

ordna minnesstund

med skratt och tårar

 

lägga dem i minneslund

tända många ljus

 

Vill du?




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-07-22 18:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, visst vill man bli ihågkommen när den dagen kommer...
2017-07-26

  Lehva VIP
Så fin och tänkvärd.
2017-07-24

  Petter Wingren
En närgången fråga, till synes enkel och självklar, men smärtsam, eftersom den inte hade behövt ställas om svaret var givet. Jag värjer mig dock mot varje anspråk på att äga en annan människa. Gissar att den handlar om relationen här i tiden, inte bortom.
2017-07-23

  M.Eta
Fint! Man vill ju att någon ska minnas och sakna.
2017-07-23

  Marianne Räf
En Bön, en Vädjan till diktarjagets vän,
ifall den skulle överleva av de 2. BRA!
2017-07-23

    ej medlem längre
Det är nåt i texten jag gillar. Den är bra.
2017-07-22

    ej medlem längre
Bra fråga och fint förslag. I vissa länder har de skilsmässofester och skilsmässoceremonier.
2017-07-22

    ej medlem längre
Så vackra tankar....
2017-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP