Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckligare än Lyckligast!

Lyckligare än Lyckligast.
32 År.
Hur många dagar, timmar, Sekunder?

Vilken är bilden ni får av mig?
Vilken bild, får för mig presentera lycka.
Kanske, att fotoalbumet får utröna?
Eller Synen och pekfingret?

Bakom Kamerans lins.

Hur ser Ögats lins ut på bild?
Är den fångad, på bilden?




Bunden vers av Mim
Läst 153 gånger
Publicerad 2017-07-21 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim