Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se eller inte se...


Bjälken


Är allt gott att se bjälken i din nästas öga?
Men grandet i ditt eget öga, ser du det eller
är det tvärtom?

Vad bär vi med oss - lyssnade på en god vän
som utryckte; de var mycket vänliga...

Vänlighet är att möta sensommaren med
tillförsikt trots all oro.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-21 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje