Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Hett och ljuvligt glöda!

Ta inte livet för givet

Låt allt komma som det bör i lagom favör

Ta nu den värme som står för din dörr

 

Älska fritt och älska länge

Känn livets flöde omslutas överallt

 

Låt oss nu hett och ljuvligt glöda

Tills vi i himlens ljuva topp når upp

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-07-20




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 363 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-07-21 14:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärleksfullt skaldat
välkomnande uppmaning <3
2017-08-01

  Angel of love
Underbar ljuvlig uppmaning <3
2017-07-26

  StinaJ VIP
En fantastisk uppmaning att ta till sig. Att förstå att vara i nuet och inte ta något för givet.
2017-07-25

  Anya VIP
Jaa man ska inte ta livet förgivet. Ska tänka på det extra idag....jaa alla dagar egentligen.
2017-07-23

  Alysse VIP
Värme och kärlek
som fortplantar sig
inombords hos
mig som läsare
<3
2017-07-22

  Maiah VIP
Fint
2017-07-21

  Marita Ohlquist VIP
Ode till kärleken och livet!
2017-07-21

    ej medlem längre
"Låt oss nu hett och ljuvligt glöda" - den raden tycker jag om!
2017-07-21

    ej medlem längre
Sensuellt!
2017-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin