Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonspegel

 

Läser spegelns bild

i sjöns yta

när solen gryr

 

och allt är himmel

och allt är sol

i stunden av stillhet

 

och så ditt ansikte

som stiger

ur abbordjupet

 

och klippan skälver

när vinden kommer

och du är borta




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-23 07:09



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vackert fångat av stillhetens belöning.
2017-07-24

  Elaine.S VIP
Här träffar du mig rätt i mellangärdet med slutet. Blir berörd och allt känns.
2017-07-23

  lodjuret/seglare VIP
Även sittande i en eka kan poeten verka fiska efter inspiration.
2017-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP