Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där är du


själens vidbredd
slutar ej, även om vingarna blir svedd

själens domäner
når ända ut
där inget mera finnes

bortom vintergatan
bortom sommarståndet
bortom tiden

där är du























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-07-24 08:11



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Mycket fint och innerligt skaldat. Du får till ett pampigt flyt i texten.
2017-08-10

  aol
Just såsom man kan tänka sej Skalden har här fångat en djup känsla som finnes inom oss i varandet.
2017-07-25

  C_Cyrus
Oerhört Vackert! Fabulös
2017-07-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat till kärleken.
2017-07-24

  Alysse VIP
Underbart skrivet!
2017-07-24

  Öknens Ros VIP
oändlig är kärleken och själen, de tu håller världen uppe.
2017-07-24
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP