Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargaylanden!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih!

Eller den kortare versionen Ih Ih.
But it still means the same thing!




Bunden vers av Mim
Läst 128 gånger
Publicerad 2017-07-24 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim