Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte


himmel

det är inte samma himmel
luften är en annan
det kan jag komma ihåg

det var möjligt att gå rakt ut där
blå grön gnistrande
nu finns inte

det som finns är
stroboskop av existens
saftblandarbelyst

anklar i kors
tårna som en blomma
slå ut
sträck

bara en fot
katt
bara fötterna
spring då




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-26 11:59



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Odödliga rader "bara en fot/ #/ bara fötterna/ spring då"
2017-07-29

    ej medlem längre
:) så fantastiskt rikt
nu blommar orden
2017-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Taly