Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan sorg och glädje




I dag är det en dag
mellan sorg och glädje

i går var det min dotters begravningsdatum
i morgon är det min födelsedag

känner mig som ett resårband
glädjen töjer ut
sorgen drar tillbaka

en dag med blandade känslor




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2017-07-26 11:12



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Du skriver i sorg och i delvis glädje. Livet som visar sina ytterligheter i det tunga i livet men ochså i glädjen.
2017-08-08

  Lars Hedlin
Känsla i beröring
2017-08-01

  Feminaz
Varm tanke om dig!
2017-07-28

  StinaJ VIP
En fin text där orden vandrar mellan hopp och förtvivlan.
2017-07-28

  Janina Kaminska
Stark och berörande.
2017-07-27

    Peter Söderqvist
En dikt som beskriver känslor jag bara kan föreställa mig så bra.
2017-07-27

  Salvation Pepper
Låt dagarna omfamna varandra.
Mor och dotter fick finnas.


2017-07-27

  Eva Helene VIP
Så väl och vackert beskriven känsla av livets sorg och glädje i förening!
2017-07-27

  M.Eta
Ibland undrar man vad som är meningen med livet, välja mellan glädje och sorg går ju inte alltid. Måste kännas kaotiskt för dig just nu. Din dotter vill nog att du får en fin födelsedag.Kram!
2017-07-26

  ResenärGenomLivet VIP
Man förstår att den känslan finns där...
2017-07-26

    Linda Hjelm
I går för 21 år sedan tog jag ett sista farväl av min bästa kompis, idag är det 8 år sedan min mamma dog. Samtidigt ska jag gratulera min pappa på födelsedagen... och i morgonr det Din dag fina Mamma 2. Mina känslor åker verkligen berg o dal bana i juli!! Önskar dig en fin dag i morgon. Kram Din dotter 2
2017-07-26

    ej medlem längre
Det är svårt att tänjas mellan känslors ytterligheter, men utan det ena finns inte det andra. Livet blir bra, imorgon är en ny dag!
2017-07-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Livet, som det kan vara. Jag önskar dig en fin och fridfull födelsedag, smyckad med de vackra minnen du bär.
2017-07-26

  Rise Little One
Så är det med livet! Önskar dig en riktigt underbar födelsedag!
2017-07-26

  Maria Sundelin VIP
Sorg och glädje går ofta hand i hand
Kramar om
2017-07-26

    ej medlem längre
Två tunga livshörn: sorg och glädje.
Ibland måste man orka leta efter en glädje som sorgen ännu inte hittat till.
2017-07-26

    ej medlem längre
Ja, livet är verkligen mångsidigt och skiftande. Jag passar på att önska dig en riktigt fin födelsedag. :-)
2017-07-26

  Öknens Ros VIP
livet ger och livet tar, människan är sårbar inför livets vändningar.
2017-07-26

  överlevaren VIP
Stark text ....berörande ord!
2017-07-26

    ej medlem längre
Det är inte det lättaste att ställa om känslorna på så kort tid!
2017-07-26

  Marianne Räf
Sorg kan avbryta glädje å tvärtom.
Starka känslor är det, iaf.
2017-07-26

  Niliboy
Ja, att mista är mer än tungt, å att besöka känslosamt.
2017-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP