Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zombietillståndet skall inte styra mitt liv!

Vad fungerar i Zombietillståndet?
1. Ta en promenad.
2.Drick Koffein.
3. Drick massvis med vatten.
4.Tänd alla lampor och ät något surt.
5. Gör några armhävningar.




Bunden vers av Mim
Läst 172 gånger
Publicerad 2017-07-26 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim