Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framtiden

 

Marina, min vän
än blommar kärleken
än doftar han av sommaräng
av klöver och timotej
han fattar din hand
sluter dig i sin famn
Marina, min vän
var inte så rädd för kärleken
var inte rädd för framtiden
tillsammans möter ni den




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-26 23:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint
2017-08-01

  ResenärGenomLivet VIP
Uppmuntrande dikt...fint...
2017-07-29

  Valter Örn VIP
Fin sommarromantisk dikt om kärlek och framtida lycka!
2017-07-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text till Marina!
2017-07-28
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP