Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STRUL - haiku

Dagens påfrestning

avprogrammerat minne

lagt i papperskorg




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-07-29 16:55



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Stress gör oss disträ, ger oss skalle av trä, så jag säger "peppar peppar ta i trä" inför hösten!
2017-07-31

  M.Eta
Minnet borde ha reservlucka för minnes återkomst.!
2017-07-30

    ej medlem längre
Sådant händer... Hoppas att fortsättningen på dagen bjuder på mer trivsamma upplevelser.
2017-07-30

  Rise Little One
Att se problemet från den ljusa sidan.
2017-07-29

    ej medlem längre
Glöm det dåliga, gläds åt det positiva!
2017-07-29

  Marianne Räf
Ha ha, kuligt !!

2017-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP