Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SECURITY CHECK - tanka

Ingen tar ansvar

kastar skuld på varandra

vindflöjlar tvekar

makt en riktig läckerbit

ger mycket klirr i kassan




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-07-27 16:41



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Word! Ideal och moral har för längesen blåst bort från de blåsta korridorer där man blåser både varandra, sig själva. För att inte tala om landet och moder jord.
2017-07-29

  ResenärGenomLivet VIP
"Ingen tar ansvar"...det händer alltför ofta tycker jag...mycket bra tanka...
2017-07-29

  Marita Ohlquist VIP
Man ser ett ansikte, men inte människan bakom!
2017-07-28

    ej medlem längre
Vem tar egentligen ansvar när makt och pengar förleder?
2017-07-28

  Rise Little One
Det lönar sig att jobba som politiker på så sätt!
2017-07-28

  Anya VIP
Intressant text och intressanta kommentarer. Jaa lever vi i en äkta demokrati? Och vem är den skyldige? Dina ord får mig sannerligen att tänka till.

2017-07-27

    ej medlem längre
Bra skrivet. Saken är den att alla har ansvar. Även vi som tillåter dessa farser, som ska föreställa så kallad demokrati. Det behövs ett nytt, globalt politiskt system som bygger på allas ansvar och medverkan. Byggt från grunden, alltså. Inte från toppen, för inga byggen utan bra grund är hållbara på denna planet.
2017-07-27

    ej medlem längre
Vad man saknar är ärlighet och mindre spel för gallerierna....
2017-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP