Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text till ondskans alla medlöpare


Bedrövelsens svarta ängel





Du kommer aldrig vara en av oss


Vi dricker Jack Daniels


Flyger med vita vingar



Något du aldrig kommer fatta



Satan



Du är passé



I min värld har du gjort så mycket ont

Du har särat syskon

Givit mig en dödlig sjukdom

Tagit mina vänner ifrån mig



Men du vet väl att du aldrig kan vinna min själ



Den tillhör mig


För evigt




Med vänlig hälsning

Michael-son av Carl Gustaf






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-28 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt