Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Med varje dovt hjärtslag
gråter jag ut ditt namn
För varenda liten tår
minns jag dina vackra ord
de rispades in ett blev till
ett tomt sår

Genom vartenda andetag
smärtar mig din tystnad
min längtan speglar mitt liv
Konstant jag känner dina mjuka
beröringar, bekom ett med
mig för alltid med mig bliv




Fri vers av Susanna Helena
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-28 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susanna Helena
Susanna Helena