Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tunntråd

likt spindelväv
lever vi samman
lika starkt
lika skört
som spindelväv

vi kan
vävas samman
eller
slitas isär
fångas in
dra oss loss

för att leva livet




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-29 09:08



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Bra gjort.
Min vana trogen :) testar jag att ta bort vissa rader som "lika starkt lika skört" eller "dra oss loss".
Helheten fungerar, bra gjort T, kort och så talande.
2017-07-31
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t